For kvinder

Udviklingsmassage er en blid, intuitiv og sensuel massage, som jeg tilbyder kvinder. Grundlaget for massagen er tillid og tryghed. Det er en massage for wellness, selvforkælelse og selvundersøgelse.

Tilliden og trygheden bæres af, at der ikke er nogen seksuel henvendelse fra mig til dig. Og at du hele tiden kan sige ”nej tak” eller ”ja tak”.

Fra kropsterapi har jeg arbejdet med traumer og dearmering, og det er muligt for dig, at vi i udviklingsmassagen arbejder med seksuel dearmering, måtte du have ønsket. Det kunne være en selvundersøgelse for dig.

Selvundersøgelsen kan også handle om lyst, seksuel lyst og grænser. Måske undersøge kroge og afkroge af  din lyst og fantasi. Undersøge dit ja og dit nej.

Inden massagen kan du tænke over, hvad du gerne vil undersøge og prøve med massagen. Det kan være godt at have et fokus, og mærke efter: ”Hvad er det jeg har brug for netop nu?”

Omvendt kan indgangen til en udviklingsmassage også bare være et behov for en nydelsesfuld rejse, og lade impulserne komme til dig undervejs. Gribe nuet.

Massagen er på gulv på en stor madras i et brændeovns opvarmet rum. Du er nøgen under massagen, jeg har underbenklæder på.

Det er muligt for dig, at få en udvendig intim massage og en indvendig intim massage af dit køn. Du vil blive spurgt herom under massagen.

Du bliver masseret med kokosolie, og hvis du vil kan du få et varmt bad efter massagen.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål du gerne vil afklare.

Der er afsat 3 timer til massagen.

Ring for en gratis samtale

“Jeg kan varmt anbefale at få en massage hos Hans. Han skaber et dejligt  roligt og tryg og kærligt rum,hvor  han giver dig plads til alt  der er dig. Du bliver set, annerkendt  og holdt i respekt.

Hans mestrer den hår fine balance at være dybt professionelt og samtidig ikke være bange for at give ud af sig selv”.

Karin

ANDRE MULIGHEDER FOR BALANCE

Samtale

Når en samtale åbner døre for dine indre svar på udfordringerne i livet.

Læs mere

Totumkropsterapi

Totum kropsterapi er en henvendelse til kroppen – uden om hovedet.

Læs mere

Rebterapi

Reb kan noget særligt. Oplev friheden i at blive bundet og begrænset.

Læs mere

Energimassage

En massageform som er intuitiv, blød, stimulerende og energiopladende.

Læs mere