O-Mita´Kew´yasin

 

”O-Mita´Kew´yasin – sig det højt. Når du kravler ind! Og når du kravler ud! Du skal ikke bare tænke det…. Sig det højt! Hver gang!”

Stedet var en svedehytte, og tiden var for længe siden. Den første svedehytte ceremoni jeg deltog i. Jeg var andagtsfuld og i kontakt med en dyb og rungende stemme i mit indre….. O-Mita´Kew´Yasin….. vi er alle forbundet….. vi er alle familie.

Sproget er Na´chista og svedehytten er en indiansk tradition. Svedehytten symboliserer Jordens livmoder, der hvor vi alle er født fra. Man kommer der for at bede eller få renselse og healing. Og når man kravler ind i svedehytten udtaler man ordene ”For alle mine relationer”, og ærer livet og alt det og alle dem, man spejler sig i, og som giver kærlighed, konflikt og kamp, forståelse og mening, og i sidste ende udvikling i vores liv.

For alle mine relationer…… familien, børnene, kæresten, hunden, stenen, statsministeren, træet i skoven, selve skoven, bilen, en høne, vandet, vinden. Alle er de mine relationer.

Og ankerpunktet er forholdet til os selv. Hvad er der i vores forhold med andre mennesker, med dyr, med ting og oplevelser, der har sat et aftryk i os, som bliver til en blokering. Forhindrer os i at leve netop vores måde og vores frihed på.

Tænk at blive et åbent menneske, der trækker vejret frit og bevæger sig let. At kunne møde en anden skabning og sige ” Hej. Hvor er du på vej hen?” I ren nysgerrighed og interesse. Uden på forhånd at have en mening. Vores liv består af en masse møder, og nogle løser op for noget i os, og nogle låser noget i os. Og i bevidstgørelsen og opmærksomheden på, hvad der sker i os, udvikles vi som mennesker, og erfaringer dannes. Erfaringer der løfter vores liv fra dette niveau til det næste, og mere vidende niveau. Med et større udsyn og en større forståelse.

Det er denne kontakt ind i os selv, jeg arbejder med i kropsterapien. At finde ind til det, der er kapslet inde, og som godt vil lukkes fri og ud. Og til følelser der ikke tør udtrykke sig af frygt for fordømmelse eller mishag. Følelser som måske bare vil anerkendes og have lov til at udtrykke sig, for at kunne falde til ro og ikke komme i alarm når bestemte situationer opstår. Nogle gange ved vi, hvad vi leder efter, og nogle gange leder vi efter en nål i en høstak.

For snart 9 måneder siden fik jeg bygget min hjemmeside, og nu er jeg kommet til, at vil bringe den til live, gøre mig synlig og skrive indlæg. Om det der kommer til mig, og om emner der interesserer mig, og som jeg finder væsentlige. Mit mål er at præsentere mig for dig, og gøre mig tilgængelig for jer, der kan have udbytte af en kontakt med mig.

Det kan være et møde og en samtale om det, der er vanskeligt i livet. Om forholdet mellem kvinde og mand, om familieforhold, om en ny retning i livet.

Det kan være kropsterapi som en rejse til det underbevidste og bringe lys ind igennem sprækkerne.

Det kan være en massage, som løsner, afspænder og åbner. Wellness uden konfrontation og krav.

Det kan være en undersøgelse af polaritet med reb. At søge efter friheden i begrænsningen.

Du skal være så velkommen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]